OM MIG

This lady loves music more than anything else.

Efter drygt 17 år bakom skivspelarna har jag byggt ett välkänt dj namn inom den urbana musikscenen och spelat på de flesta stora ställen i Stockholm och Sverige.

Jag är utbildad beteendevetare på magisternivå på Karolinska Institutet och har läst Musikjuridik samt Projektledning inom Musik och Events på Linnéuniversitetet.

Många känner nog igen mig utifrån min kärlek för ”Classics”, 90s Hiphop och RnB. När jag mixar får du garanterat höra dem låtarna du glömt att du älskar, blandat med det senaste. Takterna går från softare Soul/Rnb/Reggae till tungt dansgolv där genrerna roterar mellan Hiphop, Afrobeats och Dancehall.

“Att spela skivor för mig handlar om att vara här och nu och ha en connection med publiken. Det handlar om att ge dem det bästa jag har i musikväg, att överraska, väcka minnen och inspirera med ny musik. Det är en helhet som ska paketeras snyggt.”

Utöver att spela skivor har jag även drivit egna klubbar och arrangerat flertalet event. Mellan 2010-2015 var jag resident dj i Femtastic. 2013 grundades det Stockholmsbaserade Dj-crewet Sugarcane av mig, Sister Justice, Aissa och Dj Erykah. Vi jobbar aktivt med Sugarcanes vision, att sprida ”good vibes music” till en större publik och till nya platser. Sugarcane har haft stor framgång och bokas flitigt i Stockholms nattliv.

Spellistor

Spotify
Soundcloud