TJÄNSTER

DJ

Rätt musik för rätt tillfälle

Boka mig som dj för mysiga AWs, nattklubbar, röjiga företags- och privatfester, tema fester, butiks event osv. Jag har egen dj utrustning och om annan ljudutrustning saknas så kan jag även fixa det till ett schysst pris. Innan spelningen går vi tillsammans igenom tider/upplägg och era önskemål på musik och stämning.

 Afterwork
 Nattklubbar
 Festivaler

 Företagsevent
 Butiksevent
 Privatfester

15

Verksam

8000

Event sedan start

3

Totala besökare

PLAYLIST

CURATOR

Stärk ditt varumärke

Jag skapar skräddarsydda låtlistor och varumärkesstärkande musik för verksamheter inom bl.a hotell, restaurang och butik. Jag kan hjälpa dig att utifrån musiken skapa den känslan som du önskar och hålla dina spellistor uppdaterade efter dina önskemål.

 Butiker
Bar & Restauranger
 Café

 Lounge/Lobby
 Hotell
 Vernissage

Ta del av mina spellistor

PROJEKT-

LEDNING

Framtaget för dina behov

Anlita mig för en kombinerad roll av projektledare och Creative Director. När du behöver hjälp med att planera, organisera och strukturera ditt event. Allt från att sätta en översiktlig budget och hitta rätt lokal till att ordna fram ljudutrustning och artister/underhållning. Vi börjar med att boka en tid för ett möte där vi tillsammans ser över ditt event och vad mer exakt jag kan hjälpa dig med.

 Kickoff
 Nattklubbar
 Festivaler

 Företagsevent
 Butiksevent
 Privatfester

DJ-

FÖRMEDLING

Stärk ditt varumärke

Hjälper er hitta rätt DJ när din verksamhet behöver någon bakom skivspelarna. Under mina 17 verksamma år har jag byggt upp ett brett kontaktnät av professionella DJs för för alla typer av fester och event i Stockholm. Jag bokar då in rätt person för rätt plats. Jag kan vid behov även ansvara för schemaläggning, musikkoncept, administration och enklare marknadsföring.

 Bröllop
Födelsedagar
 Företagsevent

 Bar
 Uteservering
 Lounge